Sport

Futsal: Nem tartanak szünetet

Nincs megállás! Ez is lehetne a férfi futsalosok mottója idén nyáron. Minden energiájukat az NB II-es szezon, és a szeptemberi kupa elkészületeire fordítják.

„Eddig minden a legnagyobb rendben a tervezettek szerint halad, szerencsénkre sikerült megfelelő kapcsolatot kialakítanunk Székesfehérvár városvezetésével és a Videotonnal is, de reméljük ez még átfogóbb és szorosabb lesz. A játékoskeretünk még mindig nem végleges, de ez nem azt jelenti, hogy el lennénk késve. A rajtig még van idő és az egyik fő célunk az, hogy a csapat minél lelkesebb és jól motiválható legyen. Amit még fontos megemlítenünk, hogy a futsal NB II-es bajnokságra és a Magyar Kupára a nevezésünk a tegnapi nap folyamán hiánytalanul beérkezett a szövetségbe.” – nyilatkozták a csapatvezetők.

Időközben a futsal szövetség honlapján Király Gábor (MLSZ Versenyszervezési Osztályvezető) interjújában említette meg a Fehérvári kezdeményezést. Örömmel mondhatom, hogy vannak új csapatok, a férfiaknál Székesfehérvár is bekapcsolódik a futsal vérkeringésébe.,

Ajánlott videó

Olvasói sztorik