Sport

Kitömtük a románokat Szolnokon

vízilabda (vízilabda, vízilabda válogatott)
vízilabda (vízilabda, vízilabda válogatott)

A magyar férfi-vízilabdaválogatott 13 góllal győzte le olimpiai csoportellenfelét, a román válogatottat Szolnokon.

Egy nappal azután, hogy a mieink Békéscsabán 13-6-ra megverték a Kovács István szövetségi kapitány által irányított román válogatottat, a magyar legények még rátettek egy lapáttal Szolnokon.

A Tisza partján dolgozik szakmai igazgatóként az Újpesttel és a Honvéddal nagy sikereket elérő magyar szakember, így otthonosan érezhette magát az uszodában. Csapata ugyanakkor még gyengébb játékot mutatott, mint 24 órával korábban.

Hárai Balázs és Szécsi Zoltán pihent a második edzőmeccsen, amelynek első gólját Kásás Tamás szerezte. Már az első negyedben négygólos vezetésre tett szert Kemény Dénes együttese, és a lendület a későbbiekben is kitartott. Ráadásul mindenki kivette a részét a támadásbefejezésekből, az első negyed hat gólját öt különböző játékos szerezte.

Később is kényeztették a drukkereket a srácok, akik végül 13 góllal győzték le Romániát. A legeredményesebb magyar gólszerző Kiss Gergely és Varga Dénes lett, mindketten három gólt lőttek.

Eredmény – felkészülési vízilabda-mérkőzés

Magyarország – Románia 19-6 (6-2, 3-1, 5-2, 5-1)

A magyar gólszerzők: Kiss Gergely, Varga Dénes 3-3, Kásás, Kis Gábor, Varga Tamás 2-2, Katonás, Madaras, Vámos, Steinmetz, Szivós, Biros, Varga Dániel 1-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik