Sport

Nagy Barnabás 2,2 millió forintot nyert Bulgáriában

póker (póker)
póker (póker)

Nyolcadik helyezésével 7600 eurót, nagyjából 2,2 millió forintot nyert Nagy Barnabás az Eureka Poker Tour Bulgária főversenyén.

Utolsó, mindent eldöntő játéknapot tartották az Eureka Poker Tour Bulgária 1100 eurós főversenyén, az egyetlen magyar játékos, Nagy Barnabás a nyolcadik helyen végzett – írja a Poker.hu.

Még 13 játékos térhetett vissza az Eureka Bulgária harmadik, egyben utolsó játéknapjára. A még egyetlen magyar zsugás a mezőnyben Nagy Barnabás volt, aki 300 ezer zsetonnal a hatodik helyről várhatta az utolsó megmérettetést.

A cél a döntő asztalra jutás, és a 61 170 eurós első hely megszerzése volt, amire minden esélye megvolt Nagynak, azonban a kártya istenei nem az ő oldalán álltak az utolsó napon.

Hamar lefogyatkozott a stackje, és bár sikerült dupláznia a hihetetlenül veszélyes Daniel Karlsonon, amivel egyben sikerült elérnie a nyolcfős finálét is, onnantól kezdve azonban elhagyta szerencséje.

A kulcspartijában nem sikerült dámapárral kitartani egy kilences top pár ellen, ugyanis turnre két párja lett ellenfelének, és innen már nem is tudott visszakapaszkodni.

Megmaradt zsetonjait A-7-re tette fel, amit a későbbi győztes Petar Zografov A-K kombinációval megadott, és a 5-9-6-J-T közös lapoknak köszönhetően kiejtette a magyar játékost.

Nagy 7 600 eurót, átszámítva 2,2 millió forintot nyert, Zografov az Algirdas Saveikis elleni párbajban aratott győzelméért pedig 48 745 eurót tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik