Sport

Negyedik lett a Felsővárosi

A kisdöntőt elbukva végül negyedikként végeztek a 2001-es születésű Felsővárosi fiú röplabdások a Budapesten rendezett mini kupán.

A Felsővárosi valamennyi csoportmérkőzését megnyerve lépett tovább a keresztjátékba, ahol 2-1 arányban alulmaradt a Dággal szemben. A bronzéremért vívott találkozón sem sikerült kijavítani az egy meccsel korábbi botlást: ugyancsak 2-1-re kikaptak a fehérvári gyerekek, ezúttal a Kecskeméttől.

Nagy Róbert, a felsővárosi röplabdaképzés vezetője: „Sokáig remekül szerepeltek az egyébként még csak szupermini korosztályú srácok, hiszen hibátlanul zárták a csoportot. Mint később kiderült, még a végső győztes Kunhegyest is sikerült legyőzni. Úgy érzem, a torna hajrájához közeledve elfáradtunk és ennek tudható be, hogy az utolsó két, sorsdöntő meccsünkön vereséget szenvedtünk. Ennek ellenére gratulálok csapatomnak!

A Felsővárosi Általános Iskola negyedik helyen zárt együttesének tagjai: Hogenadler Erik, Schmidt András, Arató Kristóf, Molnár Martin, Kiss Dániel, Monos Gergő, Krainhoffer Máté, Nagy Ádám. Edző: Zánthoné Rácz Mariann.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik