Sport

Törött a csont

Németh Kriszta az Alcoa FKC tehetséges átlövője kénytelen volt kihagyni csapata szombati, Debrecen elleni mérkőzését lábközépcsont-törés miatt.

– Nem is tudjuk, hogyan történt ez a sérülés, mert nem emlékszem arra, hogy valami gond lett volna a lábammal. Múlt péntek óta kezdett egyre jobban fájni a lábfejem, először csak enyhék, aztán egyre nagyobbak voltak a fájdalmak, főleg futás közben éreztem, amikor a lábujjaimon volt a testsúlyom.

Szerda estére már nagyon bedagadt a lábam, így jobbnak láttuk orvoshoz fordulni. Ma délelőtt voltunk röntgenen, ami megmutatta, hogy a lábközépcsontom eltört. Nagyon nem örültem a hírnek, mert ez elvileg gipsszel és hat hét kihagyással járna, de az orvos azt mondta, ha már nem érzek majd fájdalmat a lábfejemben, akkor nyugodtan elkezdhetek újra edzeni, így remélem, nem lesz több egy hétnél ez a kihagyás. Az is elképzelhető, hogy fáradásos csonttörésem lett, vagy esetleg ráugorhattak meccs vagy edzés közben a lábamra. Szeretnék mihamarabb visszaállni, elkezdem a Bemer-kezeléseket a gyúrónkkal, Bíró Lászlóval. – nyilatkozta a fehérváriak 20 esztendős játékosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik