Sport

Az országban a legjobbak

A Fehérvár Rugby Club 2000 - 2003 születésű csapata nyerte Esztergomban az MRSz mini és kölyök korosztály részére kiírt többfordulós kuparendszer utolsó fordulóját.

Az FRC mini csapata még a torna kezdetén a 2. helyen állt, de legyőzve valamennyiriválisát. Így az aranyérmet a fehérvári gyerekek nyakába akasztották.

Az eredmény az FRC hosszú utánpótlás nevelési munkájának köszönhető, hiszen van, olyan játékos ki már óvodás kora óta versenyzik. Fehérvár három mini csapatot is tud indítani a diákolimpiákon, de most egy válogatás folyamán, a legjobb tizenegy játékos került egy csapatba, ennek köszönhető az eredmény is.

A kupasorozaton az FRC kölyök csapata is megméretettet, az Esztergom mögött a második helyen végzett, ez is egy nagyszerű eredmény.

A győztes csapat névsora a mellékelt csapatkép szerint:

Állnak: Láng Gábor edző, Bartos Alexandra (Hétvezér ált isk) Kupa Miklós (Zentai), Kenyér Gábor (Tolnai), Köves Balázs (Német László ált isk), Horváth Kristóf (Felsővárosi),  Gyolcsos Ferenc edző.

Térdelnek: Horváth Szabolcs (Vasvári), Molnár József (István Király), Völgyi László (Hétvezér), Cserki Kristóf (Balatonfőkajár), Kővári Mátyás (Hétvezér), Hullan Rajmund (Hétvezér általános Iskola).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik