Sport

Fehérvári fölény

Vasárnap rendezték a női rögbi bajnokság 5. fordulóját Zsámbékon, ahol a Fehérvár Rugby Club minden mérkőzését megnyerte.

Mérkőzések, eredmények, tudósítások:

Fehérvár Rugby Club – Fitt – Word. 44-0 (17-0)

A fehérvári lányok igen tartalékosanléptek pályára, végig uralták a játékot, esélyt sem adtak a Fitt – Word csapatának. Pap Eszter sem mérte szűken a pontokat ezen a mérkőzésen, 25 pontot ért el, míg Huszti Katalin 15, Pap Helga, pedig 6 ponttal zárt.

Fehérvár Rugby Club – Exiles 15–12 (5–7)

A budapesti csapat alaposan megizzasztotta a Fehérvárt, sőt az első félidőben még vezetett is egy védelmi hiba folytán. A második játékrész is a fővárosi lányok újabb céljával indult 12 – 5 vezetett az ellenfél. Veiland Fruzsina öt pontja felélesztette a reményt, de 12 – 10-re még mindig vezetett az Exiles. A mérkőzés utolsó percében aztán Pap Eszter 5 pontos célja meg hozta a győzelmet.

Fehérvár Rugby Club-Szeged 43-0 (26-0)

A harmadik mérkőzés a ragyogó kondícióban levő Huszti Katalin háromszor szerzett labdát a szegediektől, háromszor egymásután célt is elért (15 – 0). A második félidőben Huszti két 5 pontos céljával és Pap Eszter, valamint Pap Helga 7 pontjával alakult ki a végeredmény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik