Sport

Női rögbiválogatott: öt kerettag a megyéből

Európa-bajnoki felkészülési tornán vett részt a hétvégén Splitben (Horvátország) a magyar női hetes rögbiválogatott, a keretben öt megyei játékossal.

Európa-bajnoki felkészülési tornán vett részt a hétvégén Splitben (Horvátorzság) a magyar női hetes rögbiválogatott. A lányok az erős mezőnyben a harmadik helyen végeztek, ami biztató, hiszen a júniusi Eb-n a második helyet kell megszerezniük a világkupára való kijutáshoz.

Fejér megye ismét bizonyította, hogy a női rögbi legerősebb bázisa, hiszen két klubból összesen öt játékost delegált az utazó keretbe. Az ország első női rögbiegyüttese, a Fehérvár Rugby Club, négy játékost (Pap Eszter, Huszti Katalin, Pap Helga, Gyolcsos Mária), míg az Agárd Angel’s egy játékost (Magyar Viktória) ad idén a válogatottnak.

A lányoknak legközelebb húsvétvasárnap szurkolhatnak hazai pályán, a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrumban. A hazai rendezésű bajnoki fordulókra azonban egy hónapot még várni kell (2012. április 29. 12.00, Agárd, 2012. május 13. 10:00, Székesfehérvár)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik