Sport

Nem csak foci: győri modell az ETO kezdőkörében

Mezszépségversenyt hirdetett a Sport TV, amelyben mindjárt az első körben a Győri ETO FC is érintett. A mérkőzés teljes bevételét jótékonysági célra ajánlották fel.

A zöld-fehér mezt egy helyi lány, Csiszár Lilla mutatja be, aki nagy ETO-drukker.  A győriek mezére ezen a címen lehet szavazni. A közönség vasárnap estig dönthet arról, hogy az első fordulóból melyik mez jusson be a fináléba.

Lilla, aki a győri Krúdy tanulója, modellpályára készül. Korábban gyakran járt ki ETO-meccsekre is, idén viszont most először megy a stadionba, egyenesen a kezdőkörbe, hisz ő végzi el az esti meccs kezdőrúgását.

A péntek esti találkozó egyébként más szempontból is fontos az ETO számára: a 17 éves Andorka Vivien minden előzmény nélkül januárban agyvérzést kapott és Budapesten ápolják. Az ETO szurkolói gyűjtést kezdeményeztek a család részére, amelyhez csatlakozott maga Tarsoly Csaba, a klub tulajdonosa is, aki a ma esti találkozó teljes bevételét felajánlotta a szülőknek a gyógykezeléssel kapcsolatos kötlségek fedezésére.

AZ ETO egyébként komoly gondokkal küzd, hisz egy kezdőcsapatnyi sérültje csak nézőként lehet jelen a Kaposvár elleni meccsen. Pintér Attila vezetőedző szerint a Zalaegerszeg-meccs óta nem sokat változott a helyzetünk a vírusos influenza és a sérülések miatt. “Nagy szükségünk van a szurkolóinkra, hiszen csak közösen tudunk eredményeket elérni. Minden klubnak megvannak a céljai, így nekünk is. Reméljük, hogy minél többen kilátogatnak és buzdítanak minket, és itthon tartjuk a három pontot.”

A mérkőzés további részleteiről, a sérültekről, várható kezdőcsapatról olvassa el a Győr24 összeállítását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik