Sport

Fehérvári rögbisikerek

Szombaton rendezték Vácon a női rögbibajnokság 4. fordulóját, amelyben három győzelemmel zárt az FRC csapata.

Örvendetes hír a rögbirajongók számára: a tavaszi szünetben hazajött Portugáliából és pályára lépett a fehérváriak színeiben Gyolcsos Mária a Boavista Femini Porto játékosa. Így aztán segítségével rajt-cél győzelmet aratott a Fehérvár Rugby Club együttese a bajnoki fordulóban.

Eredmények, beszámolók a meccsekről:

Fehérvár Rugby Club – Vác 42 – 5 (22 – 0)

Pontszerzők: Pap Eszter 17 pont, Gyolcsos Mária 15

A mérkőzésen egyértelmű volt az FRC lányainak technikai főlénye, szépen kidolgozott, előkészített támadások sakk-matt helyzetei ellen nem tudott mit tenni a fiatal váci női csapat.

Fehérvár Rugby Club – Agárdi Angyalok 25 – 7 (15 – 0)

Pontszerzők: Pap Eszter 15, Huszti Katalin 5, Gyolcsos Mária 5.

A két válogatott játékost is felvonultató agárdi csapat sem tudott mit kezdeni a rutinosabb, magasabb szintet képviselő fehérvári lányokkal. Kerner Krisztián női válogatott edző nem találta az ellenszerét a sorra megismétlődő FRC-és céloknak.

Fehérvár Rugby Club – Szeged 42 – 0 (22 – 0)

A női szakágvezető által felkészített szegedi női csapat győzelmi reményekkel lépett pályára, a mérkőzés első percében Pap Eszter gyorsan kiábrándította a szegedieket 5 – 0. Gyolcsos Mária második percben vitt célja 5 pont és azt követő jutalomrúgás + 2 pont (12 -0) végleg bebizonyította, hogy ez a szegedi győzelem nem ma lesz.

Pontszerzők: Pap Eszter 20, Gyolcsos Mária 12. Huszti Katalin 5, Vörös Virág 5

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik