Sport

Visszapillantó: Lesz ez még jobb

Kristina Triscsuk a héten sérülése miatt nem játszott Győrben, ez éreztette hatását a pénteki, Érd elleni meccsen is, ő értékelte a találkozót.

Az orosz származású átlövő hat góllal járult hozzá csapata találataihoz, de ezúttal – nagy valószínűséggel a sérülés miatt – kissé tompábbnak tűnt, mint a korábbi összecsapásokon. Ezt a játékos őszintén be is látta.

– Az első félidővel nem lehetünk elégedettek, sem a védekezés, sem a támadás nem volt jó. A másodikban már úgy játszottunk, ahogy tudunk. Sikerült ötgólos hátrányból fordítanunk, azért, mert elhittük, hogy meg tudjuk csinálni, de sajnos a végén egy pici mégis hiányzott, így nem szereztünk pontot a nagy küzdelem ellenére sem. Voltak pozitívumai a mérkőzésnek, ezt abban látom, hogy sikerült egy ilyen szoros meccset játszani az Érddel. Én is csak tudásom hatvan százalékát nyújtottam, éreztem a kihagyást. A vége nem jól sült el, de van most két hetünk, megyünk Vácra, ahol bebizonyíthatjuk, hogy ott van a helyünk a középső házban. – nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik