Sport

Fontos meccs előtt az Alcoa

Pénteken az alapszakasz utolsó hazai bajnoki meccsét játssza az Alcoa FKC, a fehérváriaknak mindenképpen nyerniük kellene a negyedik helyén álló Érd ellen.

Tilinger Tamara az Alcoa FKC irányítója háromszor vette be a Győri Audi ETO KC kapuját a két csapat keddi bajnokiján, a pénteki ÉTV-Érdi VSE elleni összecsapáson azonban már nem elégedne meg a statiszta szereppel.

–  A Győrben mondhatni az egész csapat világklasszisokból áll, ellenük a tisztes helytállás és persze a hasznos gyakorlás volt célunk. A pénteki, Érd elleni meccsen azonban pontszerzésben bízom. Érden nagyon jól játszottunk ősszel és csak egy góllal kaptunk ki a legvégén. Hazai pályán bármi megtörténhet, abszolút háromesélyes meccset várok. Ha ugyanilyen akarattal játszunk és küzdünk hatvan percig, akkor szerintem meg tudjuk szerezni a kettő pontot. – hangsúlyozta a fehérváriak csapatkapitánya, aki tíz napja kötelezte el magát újabb két évre klubjához.

A fehérváriak szakvezetője, Konkoly Csaba is hasonlóképpen vélekedett a soron következő találkozóról.

– A hazai pálya kötelez bennünket, folytatni szeretnénk az itthoni győztes sorozatunkat! Remélem, a keddinél jóval nagyobb önbizalommal fognak pályára lépni néhányan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik