Sport

Visszapillantó: Bevette Győrt a Videoton

A Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján sem hagyott kétséget a felől a Videoton FC, hogy a sorozat döntőjébe igyekszik.

A hazai 5-1-es győzelem után idegenben is magabiztos játékkal nyertek 1-0-ra a fehérváriak, Tóth Balázs a piros-kékek 34-szeres válogatott irányító középpályása – aki ezen a meccsen csapatának kapitányi karszalagját is viselte – úgy látta megérdemelten nyertek a visszavágón is. Vélemény szerint igazi csapattá érett a Vidi.

–     Arra készültünk, hogy szervezett játékkal megpróbálunk nyerni Győrben is. Az első mérkőzésen megszereztük azt az előnyt, amely biztosított minket, ha kontrolláljuk a hazaiak játékát, akkor ebből a párharcból továbbjutunk. Célfutballt játszottunk, miután az első félidőben megszereztük a vezetést már nem csak az volt a feladatunk, hogy nálunk legyen a labda, és tartsuk az eredményt. A játékosoknak, akiknek Paulo Sousa lehetőséget ad folyamatosan élnek ezzel, viszont úgy érzem, hogy az egész csapat nagyon együtt van, minden egyes játékos megpróbálja a maximumot nyújtani. Ez azért is hasznos, mert, ha versenyhelyzet van, az a csapatnak is jó. – nyilatkozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik