Sport

Kettős győzelemmel elődöntős a Videoton

A Videoton FC Győrben is tudott nyerni a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így 6-1-es összesítéssel jutott az elődöntőbe.

 

A továbbjutás, és a fontosabb kérdések már másfél hete eldőltek Székesfehérváron, amikor a piros-kékek 5-1-re legyőzték az ETO csapatát. Ahogy várható volt ez ellen a Videoton ellen sok esélye nem lehet a győri gárdának, és immár 15. tétmeccse veretlenek.

A 11. percig ugyan reménykedhettek a régi-új szakvezető, Pintér Attila irányította győriek, ám akkor érkezett Milan Perics, aki szertefoszlatta az álmokat. A szerb támadó honfitársa, Nikola Mitrovics ívelését fejelte be a bal alsó sarokba az ötös sarkáról.

Az elődöntőben az MTK csapatával találkozik a Videoton FC. Az első mérkőzést március 21.-én a Hungária körúton rendezik, míg a visszavágóra április 10.-én, vagy 11.-én kerülhet sor.

Jegyzőkönyv:

Győri ETO – Videoton FC 0–1 (0–1)
Győr, ETO Park.

Vezette: Szőts (Huszár, Király K.)

Győr: Sztevanovics – Takács Á., Babic, Sztanisics, Szabó O. – Kamber, Pilibaitis (Pátkai,  a szünetben), Ji-Paraná (Trajkovics, a szünetben) – Dudás., Alekszidze (Ahjupera, 68.), Koltai

Vezetőedző: Pintér Attila

Videoton: Tujvel – Brachi, P. Vinícius (Aposztolopulosz, 81.), Vaskó, Szolnoki – Mitrovics, Tóth B. (H. Sánchez, a szünetben) – Gyurcsó (Margitics, 60.), Kovács I., Brandao – Perics

Vezetőedző: Paulo Sousa

Gólszerző: Perics

Továbbjutott: a Videoton, 6–1-es összesítéssel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik