Sport

A második felvonás következik

A Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójára négygólos előnye tudatában utazhat a Videoton FC Győrbe, céljuk az előny megtartása.

Kapcsolódó cikkek

Másfél hete Walter Lee, Sándor György, Nikolics Nemanja, Filipe Oliveira, és Torghelle Sándor góljaira csak Windecker József tudott válaszolni, így váratlan, de nagy különbségű győzelmet könyvelhetett el a Videoton csapata. A visszavágó egész biztosan más lesz, mivel a zöld-fehérek a múlt héten átesetek egy edzőváltáson, pontosan egy után visszatért a régi-új mester, Pintér Attila, aki rögtön első bajnokiján győzelemre vezette csapatát a Siófok ellen. Jó lesz tehát figyelni a fehérváriaknak, igaz a négygólos előny azért némi magabiztosságot adhat számukra.

Mindenesetre Paulo Sousa a piros-kékek vezetőedzője nem bíz semmit a véletlenre:

–      Mindegyik meccsünk nagyon nehéz, először a győri mérkőzésre kell koncentrálnunk. Az ETO jelenleg plusz motivációval rendelkezik, hiszen egy új edző érkezése után minden játékos bizonyítani akar, hogy bekerülhessen a kezdő tizenegybe. Minden bizonnyal meg akarnak verni minket, szóval nagyon komolyan kell vennünk ezt a mérkőzést is. Bár tetemes előnyünk van, de így is nagyon oda kell figyelnünk, hogy elérjük, amit szeretnénk, vagyis, hogy bejussunk a következő körbe. Ezt – ahogy korábban is mondta már – 180 perc alatt kell kiharcolnunk, és még csak az első kilencven percen vagyunk túl. Készülünk a második felére is, mert a Győr nagyon erős csapat, a bajnoki tabellán is megelőz minket. Egyénileg és csapatként is komoly erőt képviselnek. – hangsúlyozta a szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik