Sport

Úton Zajecar felé

Az Alcoa FKC csapata csütörtökön reggel hét órakor elindult Zajecarba, a szombati KEK visszavágó helyszínére, ahol már az új vezetőedző Konkoly Csaba irányítja a gárdát.

Az Alcoa FKC teljes keretével, azaz 18 játékossal utazik a KEK visszavágóra. A szerdán kinevezett vezetőedző, Konkoly Csaba és segítője, Siti Beáta vezetésével csütörtökön reggel indul útnak a csapat, és a tervek szerint este rövid átmozgató edzésen vesznek részt Tilinger Tamaráék a találkozó színhelyén. Pénteken is a Kraljevica csarnokban készülhet az FKC a szombaton 19 órakor kezdődő összecsapásra.

Konkoly Csaba így látja a KEK-visszavágó esélyeit: „Egy csapat lelkivilágát tekintve törvényszerű, hogy a győzelem mindig feldobja az embereket; ez látszódik most is. A hétvégi eredmény óriási fegyvertény: négy góllal sikerült megnyerni egy nemzetközi színvonalú mérkőzést. Ez a pozitív hozzáállás érezhető volt a lányokon, mindenképp erre is szeretnék alapozni a következő napokban, így a visszavágón is. Siti Beával, akit felkértem segítőmnek, ezt a részt igyekszünk erősíteni a lányokban: ha egyszer meg tudták csinálni a bravúrt, akkor – bár jóval nehezebb körülmények között, gondolok itt az idegenbeli mérkőzések speciális atmoszférájára, de mindenképp erőnkhöz mérten, vagy akár kicsit túl is teljesítve azt – próbáljunk szombaton is megfelelni.“

Ajánlott videó

Olvasói sztorik