Sport

A győzelem reményében

Két egymást követő vereség után az Albacomp Fehérvár szombaton, Kecskeméten próbál javítani - legalábbis vezetőedzőjük szerint.

Dzunics Braniszlav és csapata kettőzött figyelemmel készül a tabella ötödik helyén álló Kecskemét KSE elleni idegenbeli találkozóra. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen a szakember kollégája, egykori csapattársa Sztojan Ivkovics nem rejtette véka alá, hogy nyerni szeretnének riválisuk ellen.

–   Magától értetődik, hogy minden meccset meg szeretnénk nyerni, de az utolsó két mérkőzésünk mégsem úgy végződött, ahogy szerettük volna. Nemcsak az eredménnyel voltak gondok, hanem a játékunk is akadozott. Elsősorban azt várom a csapattól, hogy egy jobb teljesítménnyel túllép ezen a két mérkőzésen. Semmilyen terhet nem akarok a játékosaim vállára rakni, és nagyon bízom abban, hogy csupán átmeneti volt a kisiklásunk. Komoly ellenfél vár ránk szombaton, nagyon szervezetten játszanak, főleg a védekezésben, de támadásban is fokozottan veszélyesek. Nincs más feladatunk, hogy mindkét irányban meg kell oldanunk a játékot, akkor lehet keresnivalónk. A kemény védekezés ellenszere egyrészt a gyors támadójáték, másrészt, pedig hatékonyabban kell forgatnunk a labdát. Nagyon oda kell figyelnünk!” – hangsúlyozta a kék-fehérek vezetőedzője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik