Sport

Kikapott Karintiában a Fehérvár

A Sapa Fehérvár AV19 együttese zsinórban harmadik vereségét szenvedte el. Pénteken a Klagenfurttól kapott ki 2-1-re a csapat az osztrák hokiligában.

A Fehérvári Ördögök két, a Klagenfurt négy mérkőzést veszített el zsinórban, így mind a két csapatnak volt javítanivalója pénteken este.

A felsőház utolsó helyén szerénykedő KAC hazai pályán általában jól teljesít, ezt pedig megmutatta az első harmadban is, a vendéglátók ugyanis rendesen megdolgoztatták Adam Munrót. Egy ízben sajnos a ketrecbe is betaláltak, Michael Siklenka egy emberfórt váltott gólra.

A második etapban már feljavultak a Volán támadói, azonban hiába a 12 székesfehérvári kapuralövés, Andy Chiodo őrizte csapata minimális előnyét. A hazai portás az 53. percben aztán már tehetetlen volt, a hajrában egyenlített a Sapa.

Nem örülhettünk sokáig, Christoph Brandner szerezte meg újra az egyenlítést a KAC-nak. A legvégén kettős emberelőnybe került a Fehérvár, Kevin Primeau így le is hozta Munrót, azonban nem tudtunk élni a lehetőséggel, így kikapott a csapat Karintiában.Kikapott Karintiában

Eredmény – EBEL, középszakasz, 6. forduló
Klagenfurt – Sapa Fehérvár AV19 2-1 (1-0, 0-0, 1-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik