Sport

Sporttörténelem magyar főszereplővel

A három gólpasszt jegyző Kóger Dániel vezette Cincinnati Cyclones hokicsapata 1-6-os hátrányból nyert meccset az ECHL-ben.

A tengerentúlon a harmadik legmagasabban rangsorolt jégkorong bajnokságban nem mindennapi mérkőzésre került sor Cincinnatiben. A U.S. Bank Arena közel háromezer nézője nagyjából a második harmad közepén kezdhette el temetni kedvenceit, a Cyclones ugyanis ekkorra már 1-6-os hátrányban volt a Toledo Walleye ellen.

A hazaiak aztán bámulatos feltámadást produkáltak, a mérkőzés további részében ugyanis hat megválaszolatlan gólt ütve hosszabbításban nyerték meg a mérkőzést 7-6-ra.

A meccs legfontosabb jelenetei:

A magyar válogatott Kóger Dániel főszerepet vállalt a bámulatos feltámadásban, három gólpasszt is kiosztott, közreműködött a győztes találatban is. Plusz kettes mérleggel zárta a mérkőzést, a neve mellé még két lövés került a statisztikai lapra.

Nem akármilyen tett volt ez a Cyclonestól, ugyanis az 1990-ben alapított gárda az alapszakaszban korábban sosem tudott fordítani és nyerni három, vagy annál nagyobb különbségű hátrányból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik