Sport

Fehérvári táborzárás

A CSZKA Moszkva elleni összecsapással befejezte a Videoton FC a spanyolországi felkészülési mérkőzéseinek sorozatát. Vezetőedzője szerint a Vidi helytállt a BL résztvevő orosz csapat ellen, és sikeresnek ítélte a háromhetes edzőtábor alatt elvégzett munkát.

„A mérkőzés előtt azt vártam a csapattól, hogy fegyelmezetten védekezzen. Ez volt az elsőszámú elvárás. Aztán, miután elkezdődött a meccs, valami teljesen mást láttam, mint amire számítottam. Agilisak voltunk, és már rögtön a találkozó elején több nagy gólhelyzetünk is volt. Azt mondhatom, hogy a mérkőzés nagy részében mi irányítottuk a játékot. Ez pedig egy olyan csapat ellen óriási teljesítmény, amely a Bajnokok Ligája 16 legjobb együttese között van! Az oroszok gólja után egyenlíteni is tudtunk, de sajnos a partjelző lest intett. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok, és azt gondolom, hogy a vereségnél mindenképpen jobb eredményt érdemeltünk.” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Paulo Sousa a fehérváriak mestere.
Megemlítette ezen kívül, hogy elégedett a csapat utóbbi három hét alatt elvégzett munkájával. „Olyan csapatok ellen álltunk helyt, amelyek jobbak nálunk, hiszen két BL-résztvevővel is megmérkőztünk. Mindegyik mérkőzésen méltó ellenfelei voltunk ezeknek a csapatoknak. Az a játékstílus, amelyet az elmúlt félévben próbáltunk meghonosítani a klubnál, ma már elég jól működik, a játékosok elsajátították ezt. Fegyelmezetten játszottak a mérkőzéseken, és az edzéseken is mindent beleadtak. Egyénileg és kollektíven is sokat fejlődtek, ami nagy öröm számomra, és jól mutatja, hogy megéri keményen dolgoznunk.”
A piros-kékek egyébként szerda reggel indulnak haza Székesfehérvárra Marbelláról.     

Ajánlott videó

Olvasói sztorik