Sport

Pontvesztés után

Az Alcoa FKC szombaton meglepetésre hazai pályán pontot vesztett az UKSE Szekszárd ellen, Mihály Attilát a fehérváriak edzőjét faggattuk az okokról, valamint a következő, igen sűrű hét feladatairól.

–   Kis híján elment a meccs, mi történt?
A vendégek nagyon taktikusan, sokáig támadtak, míg mi türelmetlenek voltunk, a saját támadásainkba, pedig nagyon sok hiba csúszott, Sajnos igazságos a döntetlen.
–    Ezzel a produkcióval jól megtévesztették volna KEK-beli ellenfelük, az RK Zajecar kémeit!
Észre kell venni, hogy már egy ideje vannak sztenderd problémáink, de ez a mi csapatunk, és belőlük kell a legtöbbet kihozni. Az más lapra tartozik, hogy éppen ebben a bajnokságban, vagy a másik sorozatban ez mire lesz elég. A pillanatnyi sportformának döntő szerepe lesz minden bizonnyal a jövő héten. Kétségtelen, hogy szerettünk volna már nyerni, mert három vereség után kellett volna a siker, de támadásban ennyi rossz megoldást nem engedhetünk meg magunknak.
–    Lehet orvosolni egy hét alatt ezeket a hibákat?
Egy nap alatt is lehet. Biztos vagyok abban, ha még egy meccset játszanánk, akkor sokkal jobban teljesítenénk. Igazából vannak olyan momentumok, amelyeken bármennyit dolgozunk, nehéz változtatni, viszont azt elvárom mindenkitől, hogy a legjobbját nyújtsa.
–    Szerdán a Dunaújvárossal játszanak, onnan feltétlenül pontot, pontokat kell hozniuk!
Nincs más út, csak előre! Nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, minden lehetséges pontot meg kell ragadnunk, Dunaújvárosban sem lesz másképp. Tudjuk, hogy ez az idegenbeli mérkőzés lényegesen keményebb dió lesz, sokkal jobban kell harcolniuk a játékosoknak egymásért. Nincs két egyforma mérkőzés, minden pontra égetően nagy szükségünk van, ezzel a tudattal fogunk Újvárosba menni.“

Ajánlott videó

Olvasói sztorik