Sport

Kell a győzelem

Százszázalékos mérlege van az Alcoa FKC csapatának szombat esti ellenfele az UKSE Szekszárd ellen. Abban bíznak a fehérváriak, hogy ez a sorozat nem szakad meg most sem.

Az Alcoa FKC csapata elég szélsőséges teljesítményt nyújt mióta visszatértek a bajnokságba a kényszerű, kissé hosszabb szünet után, amelyet világbajnokság miatt rendeletek el. Kétségtelen, hogy azóta csupán kétszer tudtak nyerni, ezt a számot szeretnék növelni az UKSE Szekszárd ellen.
Az első osztályban második szezonját töltő UKSE Szekszárd ugyanakkor az idén már néhány figyelemre méltó eredménnyel büszkélkedhet, hiszen bravúros győzelmekkel kezdte a szezont. Kovács Jenő tanítványainak a 2. fordulóban Dunaújvárosban sikerült nyerniük, majd a alig egy héttel később hazai pályán 31-20-ra verték a Békéscsabát. A 7. fordulóban szintén otthonukban szereztek pontot a Vác ellen, de ezt követően sorozatban nyolc mérkőzésen vereséget szenvedtek, így öt pontot gyűjtve a tabella 11. helyén állnak.
A két csapat eddigi mindhárom tétmérkőzésén FKC-siker született, sőt a nyári és a decemberi felkészülési időszakban lejátszott edzőmeccseket is a fehérváriak nyerték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik