Sport

Újra lehet jegyeket venni a kéziválogatott meccseire

Az Izland elleni vereség ellenére még mindig nagy a kézilabdaláz, a szurkolók újabb belépőkhöz juthatnak.

Az Izland elleni találkozóhoz hasonlóan a Magyar Kézilabda Szövetség a magyar férfiválogatott keddi, Szlovénia elleni és szerdai, Horvátország elleni középdöntő-mérkőzésére is jegyvásárlási lehetőséget biztosít Magyarországon.

A tervek szerint a belépőjegyeket hétfőn Budapesten 14-18 óra között, Szegeden pedig hétfőn 15-18 óra között lehet megvásárolni 10, 15 és 25 eurós áron, az átvételre pedig mérkőzésnapokon – az eddigiekhez hasonlóan – az újvidéki csarnok északi, VIP-bejáratánál nyílik lehetőség a kora délutáni óráktól.

A magyarországi jegyértékesítés mellett az újvidéki sportcsarnok jegypénztára is nyitva áll a középdöntők végéig a hét minden napján, ott azonban a nagy érdeklődés miatt a jegyhez jutás nem garantált.

Ami a folytatást illeti: a magyar csapat ugyan kikapott Izland ellen, de ez nem azt jelenti, hogy már lemondhatnak esetleges elődöntőbe jutásukról. A listavezető spanyolok legyőzték az eddig veretlen horvátokat, így átvették a vezetést, és a déli szomszédainknak szintén maradt így 3 pontjuk hozzánk hasonlóan.

A franciák, akik eddig pont nélkül álltak, megverték a 2 pontos Szlovéniát, ez is nekünk kedvez. Persze, természetesen csak akkor, ha megverjük Szlovéniét, majd Horvátországot.

Csúcson a nézettség
Az utóbbi hat év legnézettebb kézilabda-mérkőzése volt a televízióban az MTV 1-es csatornáján közvetített Magyarország-Franciaország (26-23) találkozó, hiszen több mint 1,7 millióan követték figyelemmel Fazekasék bravúrját az olimpiai-, világ- és Európa-bajnokkal szemben.
A Magyar Televízió közlése szerint a magyar csapat eddig négy találkozójára összesen több mint 6,1 millióan voltak kíváncsiak.
A magyar férfiválogatott Eb-mérkőzéseinek nézettsége:
Magyarország – Franciaország: 1 732 174
Magyarország – Spanyolország: 1 563 859
Magyarország – Oroszország: 1 481 919
Magyarország – Izland: 1 333 786

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik