Sport

A PCA záróbuliján megütötték 2010 világbajnokát

A PokerStars Caribbean Adventure záróbuliján a német Martin Finger és Jonathan Duhamel szólalkozott össze, előbbi megütötte 2010 világbajnokát.

Jonathan Duhamel mostanság elég sokszor szerepel a pókeroldalak címlapján, tavaly év végén saját házában rabolták ki, majd január elején szinte végigszáguldott a PCA high stakes mezőnyén, hogy a záróbulin összeszólalkozzon Martin Fingerrel, aki nemes egyszerűséggel kiütötte a kanadai világbajnokot – írja a Poker.hu.

A PokerStars Caribbean Adventure záró eseményén már nem voltak szomjasak a játékosok, amikor egy korábbi sérelmet követően a német EPT győztes Martin Finger és a kanadai világbajnok Jonathan Duhamel szólalkozott össze. Az eseményekről az online profi PaulZee számolt be, aki szerint a kanadai inzultálta német kollégáját, a szóváltás tettlegességig fajult, Finger pedig már a klub bejárata előtt megütötte Duhamelt. A két civakodót a biztonságiak választották szét.

Duhamel saját Twitterjén szűkszavúan kommentelt, miszerint sajnálja, hogy elvesztette a párbajt. Nem tudni pontosan azonban, melyikre gondolt, a 25 ezer dolláros High Stakes eventen elbukott végső heads upra, vagy a Finger elleni részeges bokszra.

A két játékos egyébként is nagyon rosszkor „talált egymásra”, míg Duhamelben nem véletlenül dúlnak az indulatok, a kirablásának stresszét azonban nem egy olyan játékoson kéne levezetnie, aki egyébként is a híresen bajkeverők közé tartozik. Fingert tudniillik az EPT London ideje alatt letartóztatták, ugyanis betört egy étterembe zárás után, mivel megéhezett, és nem volt kedve máshol étel után nézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik