Sport

Már csak 24-en a PCA főversenyén

A PokerStars Caribbean Adventure negyedik játéknapjának 64 fős mezőnye 24 játékosra csökkent, magyar pókeres már nincs versenyben, az élen Faraz Jaka áll.

64 zsugás érkezett vissza az Atlantis Resort és Kaszinóban rendezett PCA 2012 főversenyének negyedik játéknapjára, a mezőny végül Faraz Jaka vezetésénél csökkent 24 fősre – írja a Poker.hu.

Az 1072 játékosból mindössze 64-en maradtak a PokerStars Caribbean Adventure negyedik napjára, sajnos magyar zsugás már nem volt a mezőnyben, az élen Phil ’D’Auteuil állt.

Épp a tavalyi győztes Galen Hall kiesésével rajtol el a negyedik nap, ahol számos neves profi volt kénytelen távozni, többek közt az összes PokerStars igazolt játékos kiesett.

Utolsóként Barry Greenstein búcsúzott a nap végén, ő lett a 25., de a szintén PokerStars kötődésű francia Arnaud Mattern, az amerikai profi William Reynolds és az ukrán csodagyerek Yevgeniy Timoshenko is távozni kényszerült.

Az élen végül Faraz Jaka végzett, utcahosszal előzi meg a második Alex Frizgeraldot, és harmadik Phil D’Auteuilt. A még versenyben lévő 24 játékos ma este már a döntő asztalért küzdhet meg, hamarosan kiderül tehát, hogy ki nyeri a 2 millió dolláros fődíjat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik