Sport

Letartóztatások a Duhamel rablásban

Négy embert tartóztattak le a Jonathan Duhamel rablásban való bűnrészesség gyanújával, köztük van a tavalyi kanadai világbajnok exbarátnője is.

Múlt hét közepén tört be két férfi a tavalyi pókervilágbajnok, Jonathan Duhamel Montreal melletti házába, a rablók megverték és kifosztották 2010 WSOP győztesét. A rendőrség tegnap 3 férfit és egy nőt vett őrizetbe – írja a Poker.hu.

A kirabolt világbajnokot kiengedték a kórházból, ezzel egy időben pedig a kanadai rendőrség őrizetbe vette Duhamel korábbi barátnőjét, Bianca Rojas Latraverse-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett az exbarátja kirablásának kitervelésében.

Rajta kívül letartóztatták John Stephen Lemayt, akit a betörés gyanújával vádolnak, valamint Andre Robert Peron is a rendőrség kezei közé került, akinél Duhamel Rolex Submariner karóráját találták meg.

A rendőrség szóvivője szerint további letartóztatások is történhetnek az ügyben, ami arra utalhat, hogy egy bűnszövetkezetre sikerült bukkanni. A negyedik letartóztatott nevét azonban nem árulták el, ugyanis az szorosan kapcsolódik a nyomozáshoz, és veszélyeztetné annak sikerességét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik