Sport

Az őrült finn zsugás egymillió dollárt nyert novemberben

A High Stakes cashgame-specialista Ilari Shamies lett a legnagyobb nyerő novemberben, közel egymillió dollárt nyert a PokerStars asztalainál.

Hatalmas erőfeszítéseinek köszönhetően végre úgy tűnik, hogy az őrült finn zsugás hírében álló Ilari Sahamies végleg kijött a gödörből, és egymillió dolláros hónapjának köszönhetően ő lett november magastétes királyaírja a Poker.hu.

Sahamies valósággal átgázolt a PokerStars high stakes mezőnyén novemberben, kereken 945 ezer dollárral növelte tőkéjét, 2011-ben már 2 millió dolláros plusszal büszkélkedik, amivel természetesen ő vezeti az éves bevételi listát.

Az érdekesség a finn kártyás esetében az az, hogy tavaly szinte kereken ennyit bukott, az akkor még működő Full Tilt Pokeren, amivel élete legnagyobb gödrébe került, pókeres szakszóval élve, downswingbe jutott.

Úgy tűnik, hogy az új környezetként remekül működik a PokerStars, melyen szinte már nem is akad ellenfele, legnagyobb ellensége, a svéd Viktor „Isildur1” Blom ugyan is teljesen eltűnt az oldalról, sokan arra gyanakodnak, hogy minden pénzét elbukta a kócos loboncáról megismert pókeres.

Az egykoron a Full Tilt Poker magastétes asztalait uraló játékosoknak egyébként sem megy a PokerStarson, a legtöbben bukó hónapként könyvelhetik majd el a novembert.

Így járt Brian Hastings is, aki 253 ezer dollártól „szabadult meg”, de az EPT London győztes Benny Spindlernek sincs különösebb oka örömködésre, ugyanis szintén ugyanennyit bukott el az év utolsó előtti hónapjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik