Sport

Menetel a New York Rangers

Az Ottawa elleni sikerrel sorozatban ötödik győzelmét aratta az észak-amerikai profi jégkorongligában a New York Rangers gárdája.

Az NHL szerdai játéknapján a hazai jégen szereplő Ottawa Senators a mérkőzés feléhez közeledve szerzett vezetést a Rangers ellen, de a vendégek Marian Gaborik góljával egy percen belül egyenlítettek, majd kisvártatva előnybe is kerültek.

A harmadik harmadban Gaborik másodszor is betalált, míg a Senators részéről már csak a szépítésre futotta, így 3-2-re nyert a sorozatban ötödik győzelmét arató New York Rangers.

A Rangers újabb győzelme:

Szoros küzdelmet hozott a Tampa Bay Lightning-Philadelphia Flyers összecsapás is: a rendes játékidőben mindkét együttes kihasznált egy-egy emberfórt, több találat azonban nem született. A hosszabbításban két és fél percet kellett várni a Tampa Bay győztes góljára, Brett Connolly volt eredményes.

Nagyon nem megy az Anaheim Ducks csapatának, utolsó tíz találkozójukból mindössze egyszer tudták győztesen elhagyni a jeget. Szerdán a Nashville diadalmaskodott a Kacsák otthonában, Craig Smith két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a Predators sikeréhez.

Eredmények – NHL

Ottawa Senators-New York Rangers 2-3
Tampa Bay Lightning-Philadelphia Flyers 2-1, hosszabbítás után
Anaheim Ducks-Nashville Predators 2-4

Ajánlott videó

Olvasói sztorik