Sport

27 millió forintot nyert a magyar online játékos

A ShipTheFliip nick néven játszó magyar pókeres 27 millió forintot nyert a PokerStars patinás Sunday Million versenyén.

Minden hétvégén megrendezik az online póker legrangosabb versenyének számító 1 millió dollár garantált Sunday Milliont a PokerStarson, a mostani tornán egy magyar játékos a harmadik helyig jutott, ami 27 millió forintot eredményezett számára – írja a Poker.hu.

A most vasárnap megrendezett PokerStars Sunday Millionra 6967-en regisztráltak, így közel 1 millió 400 ezer dolláros nyereményalap jött létre. Számos magyar játékos vett részt a tornán, de a legtovább ShipTheFliip jutott, aki hatalmas teljesítményt végrehajtva egészen a fináléba küzdötte magát.

Innentől kezdve hatalmas volt a tét, ugyanis a kilencedik és az első hely között méretes különbségek voltak a kifizetésekben. Ez azonban nem nyomta rá a bélyegét magyar zsugásunk játékára, végül négy főnél úgy döntöttek, hogy alkut kötnek és mindenki zsetonarányosan kap a díjalapból.

Ez ShipTheFliipnek végül 121 461 dollárt, azaz 27 millió forintot ért, az alku részeként viszont továbbjátszottak a 20 ezer dolláros első helyért járó bónuszpénzért.

Sajnos ezt nem sikerült megszereznie a magyar játékosnak, a képzeletbeli dobogó alsó fokára állhatott fel, hetes párral ment allin, amit a későbbi győztes kevsteele kilences párral adott meg, és sikerült is megnyernie a partit.

Az ismeretlen kilétű ShipTheFliip ezzel élete legnagyobb nyereményét szerezte meg.

A PokerStars Sunday Million 2011.11.06. összefoglaló videója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik