Sport

Válogatott hokis a Miskolci Jegesmedvéknél

A Miskolci Jegesmedvéknél folytatja pályafutását az 53-szoros válogatott, kétszeres magyar bajnok csatár, Fodor Szabolcs.

A Jegesmedvék honlapja hétfőn arról számolt be, hogy ugyancsak a Vasasból érkezik vissza a saját nevelésű Popovics Patrik.

Lesz egy másik visszatérője a csapatnak: a szurkolók kedvence, a kőkemény szlovák védő, Slavomir Vorobel két év franciaországi légióskodás után ismét Miskolcra költözik.

Kjell Greg Lindqvist, az új vezetőedző saját kapcsolatain keresztül igyekezett a még szabad három külföldi helyre játékost szerezni. Így kerül a Jegesmedvékhez a 20 éves Alfred Lindgren, aki végigjárta a svéd elit-, és szuperelit juniorbajnokságokat. A tavalyi szezonban a svéd felnőtt bajnokság harmadik vonalában, a Njurunda együttesében játszott, ahol 27 mérkőzésen védő létére lőtt két gólt, és adott 10 gólpasszt.

Ugyanakkor különböző okok miatt befejezte profi sportpályafutását Egri Gergely, Kiss Attila, Korpos Gergő és Majoross Gergely, rájuk már nem számííthat az új szezonban Kjell Greg Lindqvist.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik