Sport

Megkezdte a felkészülést a bajnok Veszprém

A Pick-Szeged után Mocsai Lajos együttese is elkezdte a férfi kézilabda-bajnokságra való felkészülést.

A szezon egy csapatértekezlettel kezdődött, amelyen részt vett Hunyadfalvy Ákos, Hajnal Csaba és a vezetőedző, Mocsai Lajos is. Köszöntötték az új fiúkat, a Celjéből igazolt horvát kapust, Mirko Alilovicot, a Lemgóból hazatérő Ilyés Ferencet és a Constantából jövő Schuch Timuzsint. A kerethez csatlakozott három ifjúsági játékos, Oticek Kancel, Zsigmond Ádám és Stranigg János.

A fiatal horvát irányító, Vedran Hudj átigazolása még nem biztos, rá a napokban orvosi vizsgálatok várnak, és ennek függvényében írhatja alá szerződését a bakonyiakhoz. Rossz hír az együttes háza tájáról, hogy megsérült Gulyás Péter, aki sajkacsonttörést szenvedett, és valószínűleg hétfőn műteni kell.

A rekordbajnok napi két edzéssel készül az ősszel beinduló megmérettetésekre, a legfőbb cél a klub előtt, hogy sorozatban ötödször is megnyerje a magyar bajnokságot, és elhódítsa a Magyar Kupát. A Bajnokok Ligájában akár a legjobb négy csapat közé kerülés is elvárás lehet.

Az MKB-Veszprém kerete a 2011/2012-es szezonra:
Kapusok: Fazekas Nándor, Mirko Alilovic
Mezőnyjátékosok: Iváncsik Tamás, Gulyás Péter, Marko Vujin, Laluska Balázs, Császár Gábor, Vedran Hudj (?), Renato Sulic, Uros Vilovszki, Schuch Timuzsin, Mirsad Terzic, Perez Carlos, Ilyés Ferenc,  Iváncsik Gergő, David Korazija

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik