Sport

Sokan aláírtak a debreceni női kézilabdacsapathoz

Négy játékos is meghosszabbította szerződését a DVSC-Korvex női kézilabdacsapatánál.

Bogdanovics Annamária és Csáki Viktória 2013. június 30-ig, Triffa Ágnes 2013. május 31-ig, míg Slakta Petra 2012. június 30-ig szóló megállapodást írt alá a bajnoki ezüstérmes klubbal.

Eldőlt, hogy két debreceni nevelésű játékos, Kudor Kitti és Király Annamária is visszatér a Lokihoz, ők két-két évre kötelezték el magukat, míg a Hypo NÖ-ből érkező Léránt Vivien kölcsönadása is két szezonra szól. Juhász Gabriella ügye még függőben van, míg Szilágyi Ágnessel közel a megállapodás egy hosszabb távú szerződésről – írja a dvsckezilabda.hu oldal.

A 2010/11-es keretből még élő kontraktusa van Sopronyi Anettnnak, Szabó Valinak, Hornyák Dórának, Kazai Anitának, Dakos Noéminak, Karalyos Orsolyának, Siska Pálmának, Varsányi Nórának, Bálint Rékának és Pál Emesének.

A debreceni csapat nem a szerződéshosszabbítások miatt került középpontba a napokban, hanem amiatt, hogy a klub nem akarta elengedni három játékosát a Németország elleni sorsdöntő válogatott mérkőzésre. Végül visszakozott a Loki, így Bulath, Juhász és Szabó is ott lehet a Mátéfi-keretben a világbajnoki-selejtezőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik