Sport

Egy lépésre a bronzéremtől a Fradi

A remekül hajrázó Ferencváros legyőzte a vendég Tatabányát a Budapest Bank férfi kézilabdaliga bronzcsatájában és már csak egyszer kell nyernie.

A kezi.hu cikke szerint a hazai pályán játszó Ferencváros már a találkozó elején ellépett öt góllal, a Lele Ákos vezette Tatabánya azonban egy találatra felzárkózott a félidőre.

Fordulás után a vendégek kapusa, Melus védte ki a zöld-fehérek szemét, a Fradi tíz percen át nem tudott betalálni, gyorsan négygólos hátrányba került. A végét aztán megnyomták a fővárosiak, zsinórban hetet vágtak állva maradt ellenfelüknek, ezzel második hazai meccsüket is behúzták a párharcban.

A negyedik találkozó szerdán lesz Tatabányán, és ha szükséges, az ötödik összecsapásnak megint a Népliget ad otthont május 28-án.

Az 5-8. helyért folyó küzdelemben a Balatonfüred magabiztos győzelmet aratott a PLER ellen. Érdekesség, hogy a Balaton-partiak mind a két félidőt 15-11-re nyerték meg.

Eredmények
A 3. helyért, 3. mérkőzés:
Celebi-FTC – Tatabánya-Carbonex 26-23 (13-12)

Az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 az FTC javára.

Az 5-8. helyért:
Balatonfüred-PLER 30-22 (15-11)

A hölgyeknél is játszottak egy meccset pénteken: a Dunaújváros csapata zárta a hetedik helyen a bajnokságot, miután 35-31-re nyert hazai pályán a Veszprém ellen.

Eredmény – 5-8. helyért
Dunaújváros-Regale Klíma – Veszprém-Barabás 35-31 (18-17)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik