Sport

Botlottak az éllovasok

Az NHL szerda hajnali játéknapján a keleti és a nyugati első, azaz a Philadelphia Flyers és a Vancouver Canucks kikapott.

A Philly a Phoenix Sunsszal mérte össze az erejét magyar idő szerint szerda hajnalban, azonban miután meglett a vezetés az első felvonásban, a harmadik harmad végén Giroux már csak hosszabbításra tudta menteni az összecsapást. Végül jött a veterán Doan, az arizonai gárda pedig elvitte mind a két pontot, sorozatban pedig nyolcadszor nyert.

A Vancouver Canucks a Montréal Canadiesnt fogadta egy kanadai rangadó keretein belül, a vendégsikert Desharnais és Gionta első etapban szerzett gólja alapozta meg, na meg Carey Price 37 védése.

A korábban már lesajnált New Jersey Devils sorozatban nyolcadik győzelmét aratta, az Ördögök Palmieri találatának köszönhetően verték 1-0-ra a Dallas Starst. A liga tökutolsó helyét is megjáró Jersey kilenc pontra van a rájátszástól, 22 mérkőzés még hátra van az alapszakaszból.

Joe Thornton megszerezte pályafutása 300. találatát, a San José Sharks pedig 4-3-ra nyernit tudott a nagy rivális Detroit Red Wings otthonában.

Eredmények:
Toronto Maple Leafs-New York Islanders 2-1
Philadelphia Flyers-Phoenix Coyotes 2-3, hosszabbítás után
Carolina Hurricanes-New York Rangers 3-4, szétlövés után
Columbus Blue Jackets-Nashville Predators 4-0
Detroit Red Wings-San Jose Sharks 3-4
Minnesota Wild-Edmonton Oilers 4-1
St. Louis Blues-Colorado Avalanche 3-4
Dallas Stars-New Jersey Devils 0-1
Calgary Flames-Boston Bruins 1-3
Vancouver Canucks-Montreal Canadiens 2-3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik