Sport

Magyar szabadnap a kézilabda-vb-n

Pihenéssel, délután edzéssel, taktikai megbeszéléssel és videózással tölti a magyar férfi válogatott a vasárnapot.
.

A csapat egy kemény, izgalmas mérkőzésen van túl, és több játékosból is sokat kivett a norvégok elleni 26-23-as szombati siker.

A csoportban egyedül az olimpiai ezüstérmes, és a nyitónapon a magyarokat 32-26-ra legyőző Izland százszázalékos, míg a következő ellenfél, a brazil együttes még nem szerzett pontot: előbb az osztrákoktól, majd az izlandiaktól szenvedett sima vereséget.

A hatos küzdelmei eddig egy váratlan eredményt hoztak: a japánok legyőzték az osztrákokat, így aztán a magyarok számára nem is a csütörtöki, hanem a távol-keletiek elleni keddi meccs lett fontosabb. Persze addig még hétfőn le kell győzni a brazilokat.

A magyar együttes – ha nem borul a papírforma – az izlandiak elleni vereséget és a norvégok elleni győzelmet viszi magával a középdöntőbe, ahol várhatóan a címvédő, olimpiai bajnok franciák, valamint a szintén a világ közvetlen élmezőnyéhez tartozó spanyolok és németek várnak rá

A B-csoport állása a 2. forduló után: 1. Izland 4 pont, 2. Ausztria 2 (64-57), 3. Norvégia 2 (58-55), 4. Japán 2 (62-65), 5. Magyarország 2 (52-55), 6. Brazília 0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik