Sport

Salzburgi papírforma: kikapott a Fehérvár

Sorozatban hatodik mérkőzésén is kikapott a Sapa-Fehérvár az osztrák jégkorongligában.

Még megszerezte a vezetést Fekete Dániel Salzburgban, a vége azonban ismét vereség lett. A székesfehérvári együttes egyre távolabb került a rájátszástól.

A mérkőzést Satosaari védte végig, az albavolanhockey.hu oldal tájékoztatása szerint pedig a háromgólos vereség ellenére a mieink helyt álltak, és akár a pontszerzésre is rászolgáltak volna.

A Fehérvár továbbra is az utolsó helyen áll az EBEL-ben. A Zagreb 4-0-ra verte az utóbbi időben a farmcsapatának tagjait szerepeltető listavezető Klagenfurtot, a Linz 3-2-re a Villachot, a Ljubljana 4-3-ra a Vienna Capitals ellen. Egyedül a Jesenice kapott ki a közvetlen vetélytársak közül, ők 4-2-re maradtak alul Grazban.

Eredmény, osztrák jégkorongbajnokság:

Red Bull Salzburg – Sapa Fehérvár AV19 4-1 (1-1, 1-0, 2-0)

Salzburg, 3117 néző, vezette: Graber, Mathis, Zehenthofer.

Salzburg: Divis – Trattnig, Pallestrang, Fritz, Koch, Latusa, Aubin, Lynch, Abid, Duncan, Hofer, Fischer, Heshka, Regier, Bois, Raffl, Isopp, Lakos, Pewal, Schechl, Welser. Vezetőedző: Pierre Pagé.

Sapa: Satosaari – Horváth, Tokaji, Mihály, Vas, Ladányi, Durco, Orbán, Sofron, Johansson, Nagy, Jobb, Maklári, Benk, Fekete, Kovács, Hegyi, Kiss, Vaszjunyin, Tóth. Vezetőedző: Kevin Primeau.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik