Sport

Megelőzte a Real a Barcelonát

Spanyolországban és Angliában trónfosztás történt. Olaszországban rangadókat rendeztek. Németországban megtorpant a Bayern.

ANGLIA

A Manchester United átvette a vezetést a tabellán a Chelsea-től. A vörös ördögök 1-0-ra nyertek Scholes góljával a Wolverhampton otthonában. Az Arsenal hazai pályán verte 3-1-re a Burnleyt és pontszámban beérte Ancelotti csapatát.

NÉMETORSZÁG

A bajorok a Köln otthonában játszottak 1-1-et. Az ex-müncheni Podolski góljával vezettek a kecskések, de Schweinsteiger egyenlített. A Dortmund 3-0-ra verte a vendég Mönchengladbachot, Hajnal Tamás a 77. percben állt be a sárga-feketékhez. Dárdai Pál pedig bő egy órát kapott a Herthában, amely 1-0-ra kapott ki Hamburgban.

OLASZORSZÁG

A Roma hazai pályán 0-0-t játszott a Milannal. A BL-indulásra pályázó Juventus fontos rangadót nyerte meg. A torinóiak a Fiorentina otthonában győztek 2-1-re, Diego és Grosso góljával, a két találat között Marchionni volt eredményes.

SPANYOLORSZÁG

A katalánok az Almeria otthonában játszottak 2-2-t. Messi ugyan duplázott, ám Puyol öngólt vétett, Ibrahimovicot pedig kiállították a katalánoktól. A Barca botlását kihasználta a Real Madrid. A királyi gárda odahaza verte 3-2-re a Sevillát 0-2-ről. Xabi Alonso öngóljával és Dragutinovics találatával a Sevilla vezetett a Bernabeuban a 60. percig, ám onnantól nem volt megállás a hazaiaknak. Ronaldo, Ramos és Van der Vaart 90. percben esett gólja azt jelentette, hogy a Real Madrid vezeti a bajnokságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik