Közélet

Bizarr képek is kikerültek a gyömrői polgármester szexorgiájáról

A pénteki fehér poros képek után most a Blikk a két szőke nővel különböző szexuális játékokat játszó Gyenes Leventéről hozott le képeket, a be nem mutatottak között egy banán és egy vodkásüveg is szerepet kap.

A Gyenes Leventéről készült új felvételek is a polgármester balatoni nyaralójában, illetve gyömrői otthonában készültek vélhetően öt évvel ezelőtt. Míg a pénteken megjelent képeken a fehér por játszotta a főszerepet, most a szexuális játékok kerültek előtérbe. A Blikken megjelent képeken látható, ahogyan az egyik hölgyet az ágyhoz rögzítették, és szemét is fekete kendővel kötözték be. Majd a polgármester kézzel és szájjal kényeztette őt.

A meg nem jelent képen a Blikk szerint az is látható, ahogyan az édes hármasban Gyenes szexuális segédeszközként egy vodkás üveget használ, és ugyanerre a célra egy banánt is bevet. A társaság nemcsak az egyik ingatlanhoz tartozó kert tujái előtt, a zöld fűben virító fehér virágok között is fotózta magát, ahogyan Gyenes könnyít magán.

A polgármester a kokainnak tűnő képekkel kapcsolatban azt mondta, hogy azok biztosan manipulációk, de a szexuális jellegű képekről azt nyilatkozta, hogy azok miatt nem tartozik magyarázattal, mert azok válása után, új házassága előtt készültek. A képek pedig úgy kerülhettek ki, hogy ellopták a laptopját. Az tolvajok aztán a képekkel meg is zsarolták, amely miatt már feljelentést tett a rendőrségen. Az ügy hátterében szerinte minden bizonnyal az áll, hogy a közelgő önkormányzati választások előtt le akarják járatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik