Közélet

Gyömrő polgármesterének szexorgiáiról kerültek ki képek – a kokó csak manipuláció lenne?

Gyenes Levente két pucér hölgy társaságában látható, gyümölcsszeletkékkel feltálalva, amely mellett a fehér por vélhetően nem édesítésre szolgál – írja a Blikk. A polgármester a szexuális tartalmú képeket nem szégyelli, de szerinte a fehér por csak manipuláció lehet.

A Blikk birtokába került képek nem is egy, hanem két buliban készültek öt éve. Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a második pedig gyömrői otthona. De a fehér por nem csak egy fotón tűnik fel. Gyenes egy másik képen is szippant, ott éppen az asztalnál ül pucéran, s egy kis tükör van előtte, orrában a vékony kék csővel. De partnerei sem maradtak el ezen a téren mögötte. Az is látható, amint az egyik nő a másik hölgyről nyalja le éppen az anyagot.

Nem ez az első eset

A polgármester 2002 óta vezeti Gyömrőt, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is. Továbbá a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja s humanitárius ügyekért felelős miniszterhelyettese is.

Mindezen közéleti szerepvállalása ellenére már a droggal is összefüggésbe hozták. Korábban ugyanis már előkerültek hasonló képek Gyenesről, amelyeket valaki a Bács-Kiskun Megyei Főügyészséghez juttatott el. A fehér por ott is főszerepet kapott, a névtelen feljelentő pedig azt írta a hatóságnak, hogy a felvétel egy szexpartin készült. A politikus akkor azzal védekezett: tény, hogy házasságát megelőzően az átlagosnál jobban szerette a nőket, de kábítószerhez sohasem nyúlt.

Zsarolás áll a háttérben

Gyenes Levente a Blikknek elmondta, hogy korábban ellopták a hivatali irodájából a laptopját, és ezen valóban lehettek ilyen képek. Szerinte viszont nem tartozik elszámolással, mert amikor készültek, még elvált ember volt. Azóta viszont boldog házasságban él.

Ha bármiféle fehér por is látható a fotókon, az csak manipulált kép lehet, mert soha nem élt kábítószerrel. Mint elmesélte egy megzsarolták a képek miatt, és 20 millió forintot, valamint a lemondását követelték. Az ügyben feljelentést tett, a vizsgálat még tart. Mindenesetre nem tartja véletlennek, hogy az önkormányzati választások előtt kerültek elő a fotók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik