Közélet

15 éves gyerek szintjén van a balek pénzszállító

Apja szerint a 22 éves fiatal jó eszű, bizonyos tekintetben szinte zseni, de komoly gondok vannak vele.

A Blikk információi szerint a pénzszállító a bírósági tárgyalás másnapján a szokásos időben felkelt, felöltözött, és úgy indult volna dolgozni, mint bármikor máskor. Cseppet sem zavarta, hogy előző nap 4 év 8 hónapra ítélték sikkasztásért. A bíróságról hazatérve semmi másról nem beszélt, csak a Pókember című filmről, amit az akciója után nézett meg egy moziban.

Édesapja szerint a fiatal jó eszű, bizonyos területeken szinte zseni, de komoly gondok vannak vele. „Ricsi sok tekintetben egy 15 éves gyermek szintjén van. Nem véletlenül diagnosztizáltak nála mániás depressziót, amelyre gyógyszert is kell szednie” – mondta. A Group4 biztonsági cég a lapnak azóta sem reagált arra a kérdésükre, mégis miként alkalmazhatta a fiút.

A fiatal korábban egy gyorsétteremben dolgozott, ahol kinézte magának az egyik törzsvendég lányt, akiről úgy beszélt otthon, hogy járnak, és még ajándékot is vett neki. Aztán a lány elutasította, amikor közölte vele, hogy ő a nagy szerelme. Az affér után elveszítette a munkahelyét is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik