Közélet

Soroksári gyilkosság: Ketten lehettek a támadók

rendőrség (rendőrség)
rendőrség (rendőrség)

Több jel utal arra, hogy legalább két ember végzett a soroksári K. Krisztinával.

Az, hogy az áldozatnak külön-külön összekötözték a két kezét és a két lábát, egyértelműen több emberes elkövetésre utal – nyilatkozta a Borsnak Kátay Elek, az ORFK nyomozó osztályának volt vezetője.

Egy védekező nő hihetetlen erőket tud mozgósítani: lefogni és közben megkötözni egy ember szinte biztos, hogy nem képes. A lap úgy tudja, a holttest vizsgálata és a kihallgatások adatai alapján több jel utal arra, hogy nem egy ember ölte meg K. Krisztinát. A rendőrség nem kommentálta a Bors más forrásból származó információit.

K. Krisztinát szeptember 25-én ölték meg, amikor nem messze otthonától futni volt. A bicikliúttól néhány méterre találtak rá az asszony holttestére.

Vasárnap több száz profi- és hobbifutó mellett civilek és korábbi élsportolók is elindultak Budapesten a brutálisan meggyilkolt családanya emlékére. A jelenlévők, de még a szervezők túlnyomó többsége sem ismerte az áldozatot, mégis fontosnak érezték, hogy részt vegyenek a futáson, amivel a gyilkosság keltette félelem ellen akartak fellépni.

A rendőrség egy 14 fős nyomozócsoport segítségével próbálja felgöngyölíteni az ügyet. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a hatóságok már megtalálták az áldozat mobiltelefonját, és most DNS-minták segítségével próbálnak a tettes nyomára akadni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik