Poszt ITT

Schmidt Mária átesett a ló túlsó oldalára

Mindig a kompenzátorok a legvéresebb szájú uszítók, azok, akiknek feledtetni kell a(z MSZMP-s) múltjukat, vagy egy ballépésüket. Vélemény.

Érdekes kérdés, hogy Rogán Antilop komolyan gondolja-e, elhiszi-e, hogy a tüntetést Soros szervezte és pénzeli, vagy olyan cinikus, hogy tudja, ez egy színtiszta hazugság, mint az egész Soros- és migránsmitológia, magyarul: hogy teljesen hülye-e, vagy teljesen cinikus, hogy a probléma mentális vagy morális-e.

Túl azon, hogy a bő százezer pesti és több ezer vidéki városi, valamint a külföldi városokban a rendszer ellen tüntető tüntető megvetése és egyes kommentelők általi dehumanizálása, sőt tettlegességgel való megfenyegetése nem túl elegáns és nem is túl okos. (Ahogy abban a gesztusban, hogy nem ereszkedünk szóba az ellenzéki sajtóval és nem megyünk el a miniszterelnök-jelölti vitára, szintén hajlamos az ember az ellenzék, az ellenség, a másként gondolkodók megvetését, a demokratikus viselkedés ignorálását, valamint sima, pitiáner gyávaságot látni).

Mint a kompenzátoroknál. Ne haragudjatok annyira Schmidt Máriára, csak kompenzál. Mindig a kompenzátorok a legvéresebb szájú uszítók, azok, akiknek feledtetni kell a(z MSZMP-s) múltjukat, vagy egy ballépésüket. Schmidt Máriának volt egy ilyen ballépése, amikor felvetődött a neve egy Orbán-ellenes komplott szervezőjeként bő egy évtizede. Új pártot szervez, mondta a Magyar Nemzet, hát ez főbenjáró eretnekség volt, és Spéder neve is feltűnt a storyban, aki azóta füstbe ment, eltűnt, mint a szürke morál a ködben. Ennek a kompenzációs Canossa-járásnak a virága a figyelős Soros-lista, az efféle teljesítések mindig túlteljesítések, ezek a (Sztálin elvtárs szavaival) különös emberek, akik különös anyagból vannak gyúrva, mindig túllőnek a célon, átesnek a ló túlsó oldalára abbéli erőfeszítésük közben, hogy bizonyítsák, hogy ők jó katonák, a gazdi jó kutyái.

És azért sem okos megvetni a másként gondolkozókat, mert ez az attitűd a polgárháború előérzetével viselős. Ismét emlékeztetünk: hiába csaholnak sosem-volt győzelemről és kormányzati többségről a kormánypárti propagandamédia jó kutyái: az ellenzéki pártokra TÖBBEN szavaztak (2,9 millió), mint a kormánypártokra (2,8 millió), szó sincs arról, hogy a társadalom kétharmada a Fidesz mellett voksolt, a választási törvény transzformálta a voksok szűk felét kétharmaddá, a társadalmi támogatottság és a parlamenti durwára két dolog. A nép nagyobbik felének elege van, a tüntetések ezt tanúsítják. Most kéne hidat verni a két fél között, egy nagy kiegyezést csinálva, mert ebből a mentalitásból és morálból nem a kiegyezés következik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik