Poszt ITT

Kósa Lajost huti és tuszu ügyvédek is megkeresték

Az említett összeg biztonsága jelenleg itt fenyegetett egy hutu tábornok tulajdonának letartóztatása és lefoglalása után, egy huti törzs, és egy másik katonai személyzet ugyanazon tuszu törzséből.

Tisztelt Lajos Kósa barátom!

Kérem, engedjék meg, hogy ismerőseimet oly informális módon ismerjem el. Ezt feltétlenül szükségem van arra, hogy megbízható és bizalmi külföldi partnert érjek el. Ez a kérés furcsának és kéretlennek tűnhet, de vágyom a kényeztetésedre, és imádkozom, hogy komolyan gondolod. A nevem Iradukunda Rose,  huti ügyvéd Ruandából.

A tuszu katonai kampánya miatt, hogy hazámban lázadókat kényszerítsenek, kollégáimat és kollégáimat  késő elnök utasította azért, hogy külföldre menjen, és csak húszmillió, ötszázezer amerikai dollárt érjen el fegyverekkel és lőszerekkel (US $ 20,500,000.00) a lázadó csoport elleni küzdelemhez. De amikor a tuszi elnököt egy nap egy véres lövöldözésével megölték egy nappal, mielőtt a Elefántcsontpart utazott volna, azonnal elhatároztuk, hogy az alapot egy ruandai biztonsági szolgálatba küldi a biztonságos kezelésért. Az említett összeg biztonsága jelenleg itt fenyegetett egy hutu tábornok tulajdonának letartóztatása és lefoglalása után, egy huti törzs, és egy másik katonai személyzet ugyanazon tuszu törzséből.


Ennek fényében megbízható és megbízható külföldi partnerre van szükségünk, aki segíteni tud minket abban, hogy ezt a pénzt az országomból kedvezményezettként mozgassa. Van elegendő “KAPCSOLAT”, hogy az alapot az Ön nevében Európában működő biztonsági céghez. Ez annak biztosítására szolgál, hogy a Diplomáciai poggyász “CONFIDENTIAL” jelzéssel legyen ellátva, és nem halad át a szokásos egyéni / repülőtéri átvilágításon és a vámkezelésen. Nem tudjuk ezt a pénzt eltávolítani Ruandábólból. Mindez pedig a mi feltételezett jó barátjaink (nyugati országok) iránti bizalmatlanságunkra támaszkodik, akik hirtelen ellenségesek lettek azokkal, akik a tuszu elnökkel dolgoztak, közvetlenül a fiú hivatalba lépése után. Bár nem láttunk és nem találkoztunk egymással, az információ, amelyet egy olyan társult vállalkozótól gyűjtöttünk, aki az Ön országában dolgozott, bátorította és meggyőzte minket arról, hogy őszinte segítsége révén ezt a tranzakciót a szerénység és az őszinteség megfelelő módon kezeli egy hatalmas sikert követő két hét.

Az említett pénz állami alap, ezért teljes titoktartást igényel. Így, ha Ön hajlandó segíteni nekünk, hogy áthelyezzük ezt az alapot Ruandából, akkor telefonon, faxszámán és személyes információin keresztül felveheti a kapcsolatot velem a fenti e-mail címem segítségével, hogy megbizonyosodjon a módokról, és mi lesz az Ön részesedése (százalék) segít nekünk. Ezt a lehetőséget és a médiumot fel kell kérnem, hogy gyakorolhassa a lehető legnagyobb kényelmet arra, hogy rendkívül bizalmasnak tartsa ezt a kérdést, függetlenül attól, hogy a döntésedben miközben várlak a gyors válaszadásra.

MEGJEGYZÉS: A MEGBÍZHATÓSÁG SZÁMÁRA BIZTOSÍTJA AZ ÖN ALTERNATÍV EMAIL BOXJÁT Köszönjük Önt és Isten áldását. Üdvözlettel, MR Iradukunda Rose.

Kiemelt kép: Ujvári Sándor / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik