Poszt ITT

Tompa: Valaki magzatpózban sírdogál a trófeaszobában

Világosan megmondtuk: azért nem reggeliznek a szegény gyerekek, mert nem éhesek. Vélemény.

Krisztusban kedves testvérek, kedves Nertársak, püspök úr, drága plébános, egyem a szíveteket!

Kérem, figyelmezzetek szavamra, melyet hitetek megerősítése végett bocsátok ki magamból tagtoborzási szándékkal, most, hogy közelednek a választások és próbál erőre kapni a szabadkőműves, sorosista, keresztényüldöző, migránsszopogató satöbbisatöbbi propaganda.

Összefoglalom, mik a mai magyar kereszténydemokrácia sarokpontjai, miket kell teljesítenie egy igaz keresztény magyarnak, hogy soraink között üdvözölhessük és vállvetve küzdhessünk az enfarkukba harapó, hehe, liberális szakállasbácsis genderskorpiók terjesztette métely ellen.

Pillanatra se inogjatok meg, ha két hazaárulás között azt harsogják a keresztényellenes brüsszelita kampányközpontok kajlafülű és taknyosorrú firkászai, hogy bő 2,5 millió embert fenyeget a szegénység, ezen belül bő félmillió a gyerek, közülük naponta 30-50 ezer éhesen megy az iskolába, nem igaz. Világosan megmondtuk, hogy azért nem reggeliznek, mert nem éhesek, vagy a hanyag szülők hibája, ha nem reggeliznek, megszüntettük a szegénységet, megszűnt, mondom, a szegénység Magyarországon, az anyátok istenit!!! Laudetur Iesus Christus! Legalábbis a mienk, és ez pont elég, Krisztusban kedves testvéreink, Teréz anya is megmondta: ha nem tudsz segíteni egymillió emberen, segíts egyetlenen, ez volnék én. Jobban élek, mint négy éve, telik nemcsak szalonnára, de szalonkára is, álmomban nem gondoltam volna, miközben a szakdolgozatomat állítottam, izé, össze, hogy egyszer így kigömbölyödöm, és hogy nem kell többé magzatpózban sírdogálnom a trófeaszobában.

A másik tagfelvételi előfeltétel, hogy mindig, minden, a jogállamot lebontó intézkedést nemcsak, hogy szó és hang nélkül kell megszavazni, és nemcsak hirdetni kell a szószékről, de el is kell hinni, ahogy mélyen hinni kell abban is, hogy a brüsszeli bürokraták azért akarják átjátszani a hatalmat a civil szervezeteknek, hogy megvalósítsák a szabadkőművesek Soros-tervét, Európa iszlamizálását, én is már annyit mondogattam, illetve annyira hülye vagyok télleg, hogy tökre elhiszem.

Végül, ha a pápa elkezd hangosan gondolkozni az óvszerhasználatról, legyetek korrektek, ragaszkodjatok ahhoz, hogy csak akkor, ha a ministráns is beleegyezik (Bödőcs nyomán).

Kiemelt képünk illusztráció: MTI/Illyés Tibor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik