Poszt ITT
Cropped image of woman receiving packages she ordered

Pető Péter: Karácsonyi potyaszexre vadászott a lúzer pizzafutár

Pető Péter
Pető Péter

főszerkesztő-helyettes. 2017. 12. 23. 07:30

Orvosné, ügyvédné, képviselőné, oligarcháné. Ez a terv szökkent szárba a pornóalapú osztályelméletből.
Korábban a témában:

„Ez tuti, tényleg ez a pornó titka. Mindenki azt hiszi, a dugás miatt népszerű, azért nézik, de erről szó sincs. Az osztályátlépés, a társadalmi határok megtörése, az a lényeg. Hogy a kertész végre egyszer elkaphatja az oligarcha feleségét, a diák a tanárt, a vízvezetékszerelő az otthon üldögélő ügyvédnét, a pizzafutár meg a plasztikai sebész csaját. Mondom, minden erről szól, hogy legyőzhető az erősebb, a gazdagabb, a tehetősebb, az elit, megtörténhet, ami nem történhet meg. És mindez a szexualitással elmesélve. Higgyétek el, ez a lényeg, a nő megszerzése a győzelem, azt akarjuk átélni, hogy a mienk, ami a gazdagnak, az arisztokratának, a kivételezettnek a legértékesebb.”

Egyre szenvedélyebben beszélt Palika, aki immár sokadszorra adta elő haverjainak pornóalapú osztályelméletét. A srácok négy-öt sör legurítása után szívesen hallgatták a kocsmateoretikust, aki egyre új részletekkel gazdagította elméletét.

Palika nyomon követte, melyek a legnépszerűbb kategóriák a pornóoldalakon, kutatta, előre tör-e olyan formátum, ami nem a határok átlépésével hódít, hanem csupán a nyers szexualitást ábrázolja, egyenrangú, azonos társadalmi osztályból érkező felek kapcsolatát mutatja be, ám ennek nem lelte nyomát. Ezért adhatta elő hétről hétre, hogy azért nem lesz már forradalom soha, mert a pornó kivezeti a dühöt a társadalomból, átélhetővé, hihetővé teszi, hogy lehetséges a lehetetlen, be lehet törni az elitbe.

Az asztalnál Ferike volt a legnyomottabb hangulatban, egykedvűen hallgatta a lelkes rétort. Már egy teljes éve volt barátnője, de a csaj még farsangon is Vesta-szűznek öltözött. Amikor a többiek a szexről kérdezték Ferikét, valami olyasmit hadovált, hogy inkább spirituális jellegű a kapcsolatuk, így nem kellett kiböknie, hogy a csaj nem hisz a házasság előtti szexben, s valószínűleg a házasság alattiban sem.Azt persze maga sem értette igazán, miért csinálja, miért marad a kapcsolatban. Tán mert irgalmatlanul félt a nőktől. A céges karácsonyi bulin is kis híján elájult, amikor két szőkés kolléganője odalépett hozzá. Úgy remegett, eladhatták volna vibrátornak, azt mantrázta a két spicces csaj kacagásától kísérve, hogy tönkretesztek, tönkretesztek, és inkább hazamenekült, amikor támadói vodkaszóda-vadászatra indultak.

Image of cheering friends in Santa caps making toast at corporate party
Fotó: Thinkstock

Azokban a napokban búskomorrá tette a tehetetlensége. Nem bízott már semmiben, Palikát is reménytelenül hallgatta. Egészen a hatodik sörig és a második pálinkáig, amikor is váratlan felismerés hasított agyába: ételfutárnak áll. Hiszen közeledik a karácsony, ilyenkor boldog-boldogtalan rendeli a töltöttkáposztás pizzát, és hát a futár ebben az áldott hangulatban nyilván megdugja az orvosnét, az ügyvédnét, a képviselőnét, az oligarchánét.

Másnap átolvasta a hirdetéseket, és jelentkezett a Kánaán Pizzériánál.

December huszonharmadika volt a próbanapja. Reggel, indulás előtt méregette magát a tükörben, azt mormogta maga elé, hogy ő az életében nem kér már semmit karácsonyra, nem kér a Jézuskától, inkább ad neki, csak most hadd kapja meg élete ajándékát.

A nap eseménytelen fuvarokkal kezdődött, mígnem megérkezett az a rendelés. A hegyre kellett mennie, ötsajtosat rendelt Dr. Trepák Tivadarné. Ferike tudta, eljött az idő.

Robogóra pattant, húzott föl a Rózsadombra. Mintha álmát élné, akkora volt a ház, mint a Dallasban a rancs. Becsöngetett, nem remegett akkor már semmije, tudta, az történik, aminek történnie kell, az élet végre igazságot szolgáltat.

Gyönyörű harmincas nyitott ajtót, hosszú pólója combközépig takarta a testét, lejjebb semmi. És ahogy Ferike elképzelte, ahogy a filmekben is történik, a nő behívta, azt mondta flegmán, hogy aprót keres, és matatott, matatott, közben boldog karácsonyt kívánt, és végre fizetett, aztán mintha habozott volna, és Ferike megnyalta a szájpadlását, a sajátját, s már úgy, de úgy várta a megérdemelt csókot.

Szeme a nő tekintetét kereste, amikor az asszony felkiáltott az emeletre: „Árpi, már itt is a kaja, igazad volt, ha doktor névre rendeljük, öt perc alatt kihozzák, bezzeg hozzánk, Csepelre lassabban találnak ki.”

Ferike megsemmisülten oldalazott ki, és ahogy a nő elfordulva, sarokkal belökte maga mögött az ajtót, Ferike meglátta pólója hátán a feliratot: porszem.hu, a Takarítás Császára.

Ferike a márványlépcsőre rogyott, ücsörgött kicsit, majd, mint az eszement, elvigyorodott, és a kert százéves vadgesztenyefái közé kiáltotta:

Én is nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

A video grab from footage broadcast by the UK Parliament's Parliamentary Recording Unit (PRU) shows Britain's Prime Minister Theresa May as she speaks in the House of Commons in London on January 15, 2019, before MPs vote on the government's Brexit deal. - Parliament is to finally vote today on whether to support or vote against the agreement struck between Prime Minister Theresa May's government and the European Union. (Photo by HO / PRU / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT " AFP PHOTO / PRU " - NO USE FOR ENTERTAINMENT, SATIRICAL, MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.