Poszt ITT

Tompa: CEUizé

Hol Kövér László van, ott Áder János van. Hol Lázár János van, ott Rogán Antal van. Hol Stefka István van, ott bajerzsóti van.

Hol Kövér László van, ott Áder János van. Hol Lázár János van, ott Rogán Antal van. Hol Stefka István van, ott bajerzsóti van. Hol Kósa Lajos van, ott sűrű sötét van. Hol Németh Szilárd van, ott egyszerűen csak büdös van, pláne, hogy deutschtomi vagy mi is ott fénylik. Hol Orbán Viktor van, hát ott elég nagy gáz van, ezért is kell a gázszerelő, hogy kéznél legyen, és ez semmi ahhoz, ami lesz.

Most az van, hogy teljesen igaza van a miniszterelnök úrnak, hogy ki akarja nyírni a CEU-t.

Mert a CEU zárvány ebben az akolban, a szabad és nyitott társadalom szigete, s mint ilyen, tűrhetetlen, ahogy tűrhetetlen az is, ahogy a CEU rektora kőkeményen reagált, így nem szokás mifelénk beszélni, ez nem Amerika! Mint egy szabad ember, mit képzel ez? Azért, mert orosz arisztokrata, mink meg nem igazán? (…, …)  A miniszterelnök úrnak ez személyes ügye, nem fog engedni, senki ne beszéljen vissza neki a saját országában, most a CEU a soros. Hogy a jogbiztonság, a demokrácia (…, …) támasza-talpköve újabb abúzust szenved el, azt a miniszterelnök úr pont ugyanúgy lesz@rja, mint azt, hogy kiderült:

ha nem lett volna az uniós pénzeső, 2006 és 2015 között 1,8 százalékkal csökkent volna a GDP, 11 százalékkal esett volna vissza a lakossági fogyasztás, a befektetések pedig 31,3 százalékkal zuhantak volna, satöbbi, magyarul, hogy nem tud kormányozni.

Állítsuk meg Brüsszelt!!!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik