Poszt ITT

Fenyeget az Ízisz? Akkor majd járok biciglivel!

Öntudatos magyar polgár vagyok. Nem csesznek át a palánkon a biotejjel és felkelek, amikor szükségesnek érzem:

  • 1703-ban,
  • 1848-ban,
  • 1918-ban,
  • 1956-ban,
  • 2006-ban
  • és ma reggel.

És akkor erre jön ez a muszlimista szervezet, az Ízisz, és azt hiszi, csak úgy belegányolhat a Magyarországi Köztársaság életébe. Hát nem!

Egy magyar életet nem törhettek meg!

Azt mondják ezek az idegenszívű férgek, hogy mindenhol megtámadhatnak. Oda csapnak le, Portugáliától a Kárpát-medence koszorújáig, ahova akarnak. Igen, meg a díszes lóf***t! Engem nem kaphattok el, nem robbanthattok fel, nem géppuskázhattok le!

Mert van tervem.

Levegőbe röpítitek a metrókat és fonódó villamosokat? Hát, barátocskáim, ezt elszúrtátok, merthogy itt a tavasz, én pedig előveszem a biciglim (Critical Mass matricák is vannak rajta!), és azzal fogok közlekedni a gyönyörű magyar főváros sugárútjain, álléin, körútjain és hangulatos utcácskáin. Egészséges leszek, és nem tudtok majd engem levadászni.

Mert előrelátóbb vagyok nálatok.

Na, mondhatnátok a magatok arabus nyelvén: “Majd meglátjuk, de pogány, mihez kezdesz, amikor lelövünk egy focimeccsen/moziban/plázában!” Ha látott már burnuszos terrorista fityiszt, akkor sejtheti, mit mutatok neki most. Meccsre nem járok, ami fontos, azt megnézem az M4 Sporton (ha nincs épp Híradó az M1 Aktuális Hírcsatornán), eleve minek annyi stadion. Pláza? Egy lótúrót, ide járok a piacra, és csak akkor fogok bemenni zárás előtt, amikor már alig van valaki, akkor meg úgyse támadtok. Mozit meg hagyjuk, nem érdekel az amerikai kultúrszenny a Szürke 50 árnyalata óta, az kivételesen jó film volt.

Hát persze, erre azt mondanátok:

úgyis jársz-kelsz közterületen, majd ott telepumpálunk ólommal, gyaur!

Á-á, nem eszik forrón a kását, már megvettem a golyóálló mellényem, láthatósági is, így ha lakott területen kívül biciglizem, nem büntet meg a rendőr. Erre varrjatok gombot. Ja, meg arra, hogy a munkahelyemre hiába jönnétek be lövöldözni, biztonsági őr vagyok annál az orosz banknál, lepuffantalak a francba, mielőtt kimondanád, hogy allahakbár.

Szóval mehettek parádézni nyugatra, a portugálokhoz, akárhova, a magyar virtust a redves életbe nem fogjátok megtörni, mert ez egy erős nemzet, erős vezetőkkel, erős polgárokkal, belénk fog törni a bicskátok, migránsok!

Iraki és Levédiai Muszlim Állam ide vagy oda, nem fogok az életemen változtatni miattatok! Harcolok!

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik