Poszt ITT
Budapest, 2008. február 9.
Mintegy kétezer, fekete ruhát viselő bőrfejű gyűlt össze a budapesti Hősök terén az úgynevezett becsületnapi megemlékezésre. A rendezvényt a korábban feloszlatott Vér és Becsület elnevezésű szervezet egyik vezetője jelentette be a rendőrségen. A résztvevők megemlékeznek 1945. február 11-éről, amikor a magyar és német katonák Budapest ostromának végén kitörtek a budai várból.
MTI Fotó: Bruzák Noémi

Tompa: Kisebbségben

Tompa Imre
Tompa Imre

író, publicista. 2016. 02. 29. 11:04

Ha itt, kommentországban születik Einstein, nem lett vóna relativitáselmélet meg gravitációs hullám, mert időben agyonverték volna a munkaszolgálatban.
Korábban a témában:

Azér’ az klassz, hogy az egyik legnagyobb online portál olvasóinak fele a menekültkvóta ellen savazna, és hogy a teljes népség harmada, a tuti szavazók fele kormánypárti, mert növelte a támogatottságot a menekültellenes kampány. Most hagyjuk, hogy a menekültek zöme nem bűnöző, hanem olyan (középosztálybéli) kisember, mint a nyájas olvasó, csak tegnap a kisfiát tartotta a kezében, akinek nem volt koponyateteje, és úgy gondolta, a kislányát még megpróbálná megmenteni, és hogy a gyanúsak kiszűrése az állam dolga volna, és hogy 1294 emberről van szó, kábé ennyien mennek el évente az egészségügyből. Egy olyan országban, ahol minimo calculo 20 ezerrel csökken a lakosság évente, 1990 és 2014 között 500 ezer fővel lettünk kevesebben, migráció nélkül 7 millió fő alá (6,9 millióra) esik a lélekszám a század második felére. Szal meglesz a többség, ami garantálja a szebb jövőt (és meg lesz a jobber kloakáció is, meglásd, babe, ahogy lenni szokott errefelé). Itt mindig kisebbségben marad a józan ész. Ha itt, kommentországban születik Einstein, nem lett vóna relativitáselmélet meg gravitációs hullám, mert időben agyonverték volna a munkaszolgálatban a viktorjugend buksi bőrfejű béközéppolgárai.

Forrás: Facebook
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.