Poszt ITT

Tényleg olyan hülye vagy, hogy rohadásban neveled a gyereked?

Magyarországon (aránylag, ímmel-ámmal, úgy-ahogy, talán, fogjuk rá, hogy)

szólásszabadság van.

Ennek köszönhetően, te is kimondhatod a véleményed és én is, pedig nagyon nem értünk egyet. Persze, véleménykülönbségek előfordulnak, de azért nem mindegy, miben.

A lényeg, hogy ha azt mondod, a holokausztot a zsidók csinálták, a középkort kitalálták a történelemhamisítók, atomok pedig nem léteznek, csak pici manók, amik tárgyakat varázsolnak a formátlan plazmából, akkor mondhatom rád, hogy hülye vagy! Vissza is hülyézhetsz.

Ugyanígy mondhatom rád, hogy hülye vagy, ha nem hiszel a globális felmelegedésben, és telibe szarod az egész környezetvédelmet, mert az egy burzsoá/kommunista/balliberális/sorosista tákolmány, egy nem létező hülyeség. Mondhatom, hogy hülye vagy, mert magasról teszel a gyereked életére-halálára, vagy ha az nincs neked, akkor az állatodéra, vagy ha az sincs, mindenki máséra.

Mert most nem babra megy a játék, de rohadtul nem. Párizsban korrupt hivatalnokok és szavazatleső politikusok próbálják ezt a szenny emberiséget megmenteni a saját ganajától, és ez most nagyon nem vicc. Nem arról van szó, lesznek-e melegjogok, felszámolja-e valaki a rasszizmust vagy mi lesz a székely autonómiával. Ezek a dolgok eltörpülnek amellett, amit kéne csinálni.

Persze elolvasod a cikket, kiröhögsz, megnyitod a Reális Zöldek vagy más klímaszkeptikusok oldalát és tájékozódsz bölcsen. Hogy a szén-dioxid “légtrágya”, meg hasonló orbitális marhaságok. A szesz is jó dolog, persze, de ha napi hat liter páleszt tolsz be, hamarabb kiérsz a temetőbe, mint Ica néni halottak napján a Blaháról villamossal.

Fel kéne fogni végre, hogy nem elkényelmesedett városi hülyegyerekek mókája a környezetvédelem, hanem kötelező tettek sorozata. Hogy nem te leszel a város legmenőbb arca, ha a budira is terepjáróval jársz, ha megiszod az energiaitalt, izmot feszítve összezúzod és bebaszod a csalitosba, ha vízkorlátozás idején is rojtosra öntözöd a gyepet.

Persze jöhet a szokásos mantra, hogy hova nem szarom le, hogy elsüllyed fél Banglades és kiszárad Afrika. Nem fogod leszarni, mert eddig is rettegtél az “illegális migránsoktól”, és ha mindez bekövetkezik, hát tízszer, százszor ennyien fognak jönni, mert itt még talán élhető lesz valami. Talán, mert az embernek már most tele van a töke a 40 fok feletti hőségekkel, a mindent szétbarmoló viharokkal és az enyhe telekkel, amiktől mindenki influenzás lesz és csoda, ha lesz valamennyi termény.

Szóval szedd össze magad, és miután elküldtél engem a jó büdös francba kommentben, tedd meg, amit tudsz, hogy a gyereked ne egy mocsadék fertőben élje le az életét!

Mert akik most Párizsban tárgyalnak, azok garantált, hogy semmit se fognak tenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik