Poszt ITT

Gerlóczy: A művelt Buda

Gerlóczy Márton
Gerlóczy Márton

író, publicista. 2015. 10. 06. 14:15

Gondoltam megnézem már közelebbről ezt a két munkást, el is indultam az úttesten át.
Korábban a témában:

Budán, a ködös Bimbó úton egy végállomáson vártam a buszt. Az út túloldalán két munkás dolgozott, sikított a flex a vaskerítésen, a felületi rozsda apró szemcséivel lett teli a járda. Amikor a flex elhallgatott, az egyik munkás azt mondta a másiknak:
– Vállaltuk ezt a feladatot, és ez természetesen minden esetben lepattant az ügyészségről, és az ég adta világon semmit nem vettek figyelembe.
– Őrületes iratellenességek, valótlanságok és képtelenségek özöne áll az ítéletben – felelte a másik, és újra bekapcsolta a flexet.
Rágyújtottam. Ez igen, gondoltam, ez a Buda nem semmi vidék. A busz érkezéséig volt még 5 percem. A két munkás újabb szünetet tartott.
– Egy elvi és egy technikai kérdést vitatnak meg ilyenkor a felek, tanulni kell a földbérletszerződés hibáiból, jogos az ellenzék elvárása az átláthatóság kérdésében – mondta az egyik.
Gondoltam megnézem már közelebbről ezt a két munkást, el is indultam az úttesten át. Félúton jártam, amikor észrevettem a földön a rádiót.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fideszes vagyok, mert onnan kapok pénzt

Kommentek

Visegrád, 2017. február 15.
Szatmáry Kristóf fideszes képviselő érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett tanácskozására Visegrádon 2017. február 15-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.